botorp

Hej, och sorry för dålig uppdate, men har haft fullt upp hela dagen ;)

Åkte till stallet runt 11.30, och fixade Ziro, med borstning, lindor, transportskydd osv.

När vi skulle lasta fjantade han sig lite och stegrade och slet sig, men efter kanske 10 minuter gick han rakt in. 

När i väl kommit till botorp gick jag lite med honom. Han var inte så stressad, lite spänd men det förstår man. Sen gick vi in och sadlade, och sen gick jag med honom i ridhuset i ca 5-6 minuter. Hopapde sedan upp när han fått kolla lite, och han kändes inte stressad alls :D Tog tyglarna efter ett tag, och kände på honom, och han var superfin, även om han var lite "borta".

När vi började trava började han fokusera ordentligt, och han kändes super! Travade mest på volter, och några öppnor och skänkelvikningar. Han blev lite grinig efter ett tag när det blev jobbigt, men jobbade bra ändå.

I galoppen blev det en del bakuter och små skutt, men han gav sig efter en liten stund. En gång bad jag honom bara att gå fram i trav, från skritt då, och han gör ett konstigt skutt, och stegrar och slår med ena framhoven, så söt! Mamma filmade, men självklart är det något fel på kameran nu, den liksom fastnar, och det går inte spola tillbaka... Ska se om filmen går att rädda, för stegringen var så cool, och han var superfin!

Väl hemma igen bytte jag täcke på honom och släppte ut, och det första han gjorde var att rulla. När han gjort det hoppade han upp i luften, stegrade, och stack iväg tvärs över hagen till sina flickor ;)


inte från idag, bilden asså ;)



Kommentarer
Postat av: KÄRRIZIRO

SÅ SÖT.. FÖRSÖK O FIXA KAMERAN. KOMMER ATT SAKNA DINA FILMER!

2011-02-07 @ 11:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback