olika grejor

Idag skrittade jag ut en pyttesväng, och det gick bra :) Mötte en bil åp vägen tbx, och den lät som ett jävla flygplan! Bad dom att stanna aif, vilket dom snällt gjorde.

Sen i ridhuset tjaffsade han lite om bettet, men gav sig efter ett litet tag :) Öppnorna satt iaf riktigt bra! Han kändes stadig, och gick i en bra tvärning, och jobbade med bakbenen. Vi provade även på några slutor längs långsidorna, men han vet inte riktigt hur man gör, så han blir lite osäker, men han försöker, och det är det som räknas, det kan ju inte bli perfekt första gången ;) Började iaf i en skänkelvikning, och ställde sedan om, och gjorde skänkelvikningen till en "sluta". Han jobbade bra, så mkt beröm :)

Efter ett tag travde vi över några bommar, vilket han tyckte var superkul! Gjorde avstånden lite längre, så han fick länga ut stegen, och det gick super :)

Sen kom en annan häst in i ridhuset också, och då börjar han fjanta sig. Ska ju visa upp sig för den hästen, så han börjar stegra och backa, så får han en jättestor nacke, och höööga knälyft, lille bebis ;)

Det var iaf Linn och Cupido som kom in, och jag tog lite kort på dom sen, dom kanske kommer upp på Linns blogg? Alla vet antagligen, men ändå: http://dressyrmupparna.se

Mamma tog också lite bilder, fast på mig och Ziro, så kolla in senare, så kommer dom upp :)


smakprov. (påbörjar en öppna)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback