skidåkare...

Idag fick det bli framskrittning utomhus med Tervo, och det gick jättebra i början! Efter ett tag fick Ziro syn på ett spöke, och smålarvar sig, och då började Crulle (som Trevo red på) larva sig lite hon med, men sen gick dom fram :) Vi travade lite på vägen där, och Ziro hade ju fortfarande sitt lilla spöke, så han gick som en kamel, med riktigt fina gångarter, höga och stora lyft, måste visa upp sig inför tjejen ;)

På vägen hem började han kicka lite, så kollade jag bakåt, och där åkte ju 2 skidåkare på ett fält till höger, ca 40-50 meter bort... Han börjar då hoppa omkring och småstegra, göra små krullidutter osv. Då ropade vi till skidåkarna, och bad dom prata lite. Det gjorde dom och Ziro lugnade sig lite. Efter någon minut av taktande mötte vi en skidåkare till, men han åkte så snabbt att han försvann ganska snabbt ändå.

Red en liten stund i ridhuset när vi kommit tbx, och det gick bra. Lite småseg i skritten, och bara litelite seg i traven, men jobbade bra ändå :) Han fattade galopp jättelätt, och hade inga problem att hålla den, och det var inget slängande med huvudet, så vi gör framsteg iaf ;)

Imorn vet jag inte vart jag ska rida, kanske på ridbanan :)

Ajuste, han hade det nya tränste på sig, och det är sååå snyggt ;) Får ta en bild ngn dag, ni har ju inte fått nya bilder på snart 1 vecka......

Nathalie Busk San Ziro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback