skutt

Idag hoppade vi litegrann, typ 40 cm, och hade 3 markbommar... Han skötte sig bra, men blir så framstark med hackamore! Men han jobbade ganska bra, men var lite ofokuserad... Kollade sig i spegeln hela tiden, jävla fjortis... Haha, bebi!!

Idag kom mamma hem med ett träns, från hansbo, med bred nosgrimma. I affären hade dom mätt nosgrimman, och sa att den var 4 cm, men jag mätte själv hemma, och den var visst 4,5 cm. Tyckte den var lite bred för att vara 4 cm, men den var ju 4,5, vilket var en bra överraskning :) Kostade bara 700, tycker inte det är nödvändigt med ett dyrare, nu  när vi inte kommer göra så många starter, eller det beror på, hur långt vi kommer innan säsongen slutar igen. Har iaf smörjt hela tränset, då det var lite torrt.

Åkte in till affären igen sen, för jag behövde ett par nya tyglar. Hittade det sista paret i strl cob, schockemöhle - 299 kr. Bra pris faktiskt :)



fina bebis <3



Kommentarer
Postat av: Maria

Var inte rädd för att satsa nu Nathalie!! Ziro kan mer än du tror :) Silje hoppade 1 meter för inte så länge sedan när hon visade honom för en annan :) Han har dock blivit riden nästan varje dag sendan i Juli så lite kondis har han ;)

2011-01-07 @ 22:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback