lite skuttigt

Idag fick det ju bli ett pass i ridhuset, och det gick bra.

Nörjade med att skritta fram i ca 10-15 minuter, och sedan jobba honom i skritten, skänkelvikningar, öppnor, osv. Öppnorna satt perfekt nästan!! Så himla nöjd med dom :D Behövde inte göra mycket, bara lite, och han jobbade super.

I traven gjorde vi mest volter, och mycket ökningar. I början var det lite wa wa waaa, med ökningarna, men efter lite övertalning blev det WA WA WAAAA! Han sköt ifrån ordentligt och arbetade med baken.

I galoppen gick det ganska bra, sisådär overall, men ganska bra. Han sköt gärna in rumpan, så jag var tvungen att vara med med skänkeln hela tiden, lite jobbigt men det behövdes. Ökade gjorde han bra, runda och fina språng, men ville gärna sakta av, så det var bara att driva hela tiden.

Vi tog några små språng över ett litet räcke.

I höger varv kom vi bra första gången, men han hoppade kanin iaf... Knäpphäst <3 Sen hoppade han fint. I vänster varv vägrade han, och hoppade sedan och drog med sig hela hindret... Fjant.. Andra gången tvekade han inte, men kom lite nära, och tvärstopp. Då sa jag till honom, för det var inget han behövde göra. Så tog vi hindret i trav, och så hoppade han. Sen i galopp, och det gick bra, så avslutade vi :) Nöjd över passet, och dom där öppnorna kommer jag leva länge på :')


Bilden är inte från idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback