Vad jag gillar, ogillar, exteriör + tecking


Han står i litelite nerförsbacke, men han är byggd i uppförsbacke, vilket är ett +. Jag gillar att han inte har så stor manke, men han har ändå en manke som syns. Gillar att han inte svankar så väldigt mycket, och halsen är fin, men lite omusklad för tillfället. Detsamma gäller baken och ryggen, de är lite omusklade, men vi jobbar på det :)
Fina ben, normal benställning. Fint och ädelt huvud.

Skulle varit fint om det varit svart även på sidan av frambenen. Även fint med svarta hovar fram, och vita bak. Fina och jämna 3/4 strumpor, som övergår i svart. Hade varit fint om svansen varit helt svart (den har några bruna slingor). Hatar att manen delar sig högre upp, men det ska vi försöka fixa så gott det går. Fin ansiktsteckning, sött med rosa mule. En kal fläck över höger öga, synd dock inte vid ridning, och vet man inte, så ser man inte.

Ja, jag gillar både exteriören och teckningen :) Klart att alla skriver det om sin häst, men ingen häst är perfekt, inte ens Totilas ;)


Kommentarer
Postat av: Maria Jangtorp!!

Det kom inga fler bilder eller någon film :( Hoppas att det kommer idag då! Han är så fin Ziro :) Ps hoppas att det gick bra med näsan ds :)

2011-03-07 @ 12:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback